Make your own free website on Tripod.com

Als straks op 9 Juli, de eerste Maandag van de zomervakantie, aanbreekt gaat ook de Vakantiebus weer rijden. Hier kun je lezen wie we zijn en wat we doen.
Wij organiseren een kinderdagkamp in de zomervakantie voor kinderen uit voornamelijk Amsterdam.
Deze pagina is opgezet om informatie te verschaffen over het kamp aan ouders, verzorgers en natuurlijk de deelnemers aan het kamp.
Je vindt hier informatie over het kamp, wanneer en waar het gehouden wordt en wie er mee kunnen. Natuurlijk zijn er kosten aan verbonden maar er zijn ook kortingsregelingen op de toch al lage deelnemersgelden van toepassing.
Ben je als eens meegeweest, of je kind(eren) doe dan net als ander bezoekers en zet je belevenissen in het gastenboek zodat andere dit kunnen lezen.
Heb je nog tips of vragen klik dan op "Vraagje".

*************************************************************************************************************************

Nou het kamp van dit jaar zit er weer op de data voor volgend jaar moet ik nog aanpasssen maar dat komt nog wel. Je kunt via de knop fotos 2001 wel nog een aantal foto's van dit jaar bekijken.Speciaal voor Natascha heb ik de foto's waar zij in haar rode jurkje pannenkoeken aan het bakken is er bij gezet, foto 55 en 56. Als iemand nog andere foto's heeft scan die dan even in en stuur ze op dan kan ik ze er bij zetten zodat iedereen ze kan bewonderen.

Tot ziens

Rob

 

Vakantiebus in 't nieuws

Nog ongeveer dagen tot het feest weer begint.